Derfor skal du træne sammen med andre

Er du mest til hold-træning? Eller træner du bedst alene?  Jeg er typen, der træner bedst alene, men kun når jeg rent faktisk tager af sted til træning. Jeg er nemlig meget bedre til at få trænet, når jeg har en aftale med nogen. Eller hvis det er så tidligt om morgenen, at jeg ved, at jeg alligevel ikke kan andet, fordi ingen andre er vågne. 

Mit arbejde har hindret min træning de seneste 3 

Og så kan I tænke: ”Hvordan hulan kan det lade sig gøre Maria, du arbejder med træning?” Tja. Når man har travlt med at hjælpe alle andre med at træne, har man ligesom fået nok af træning i løbet af dagen, og så er det kontorarbejdet, der hiver i en.  Men jeg vil gerne træne. Jeg vil træne, fordi mine børn skal have en mor, der orker at lege med dem. Jeg vil træne, fordi min mand skal have en glad kone. Jeg vil gerne træne, fordi jeg selv får det bedre af det. Jeg bliver mere produktiv, glad og energisk, og det får min virksomhed glæde af. Og så er jeg dødbange for at være i så ringe en form, at jeg ikke kan de ting, jeg har lyst til en dag. Det VED jeg, at jeg bliver usandsynlig træt af. 

Derfor træner jeg sammen med Line! 

Studier har vist, at mennesker der træner på hold eller sammen med andre har mindre stress, præsterer bedre under træningen og er mere tilbøjelig til at få trænet i det hele taget.  Når du træner med andre, udforsker du også dine sociale relationer, og du bliver mere disciplineret af at have en aftale, du ikke vil aflyse i samme frekvens som aftaler med dig selv.  Udover det får man sparring fra andre, og træningen bliver mere kreativ og variabel, fordi man er flere om at vælge øvelser og designe programmer.  Når du træner med andre, får du generelt bedre resultater, end når du træner alene.  Og jeg skal da lige love for, at jeg er blevet afhængig af, at Line skifter til træningstøj og tænder musikken, så jeg slet ikke kan tillade mig at melde fra. Det er virkelig genialt.  BTW – hvis du vil træne med din kæreste, kan du se disse øvelser, som I kan kaste jer ud i sammen!  Sit ups – makkertræning Wallsit og Dibs kombi – makker træning 

Share this post

Baby Akademiet består af fagpersoner indenfor områderne fertilitet, graviditet, barsel og baby, der står klar til at støtte dig i hver eneste milepæl på din rejse som forælder. Vi udvikler faglig viden i form af kurser og artikler, med formålet om at vejlede og give dig de bedste råd og værktøjer til at skabe en sund, tryg og positiv start på din families liv.

Søg efter noget bestemt

Udvalgte posts

Kategorier

Popular Posts

Hvad er hCG?

Når man bliver gravid, så kommer man uvægerligt til at stifte bekendtskab med det graviditetsbevarende hormon hCG (humant Choriogonadotropin). Det er nemlig hCG man måler

Read More