Smart Amning

Vores SMART Amning kursus tilbyder dig tryghed og viden, lige fra forberedelse under graviditeten til konkrete løsninger på eventuelle udfordringer undervejs. Få amningen til at fungere problemfrit fra den allerførste amning med vores målrettede, assisterede og ressourcefyldte teknikker. Vi sikrer, at du er udstyret med alle de nødvendige ammeredskaber for en gnidningsfri ammeproces.

Ønsker du, at undgå de gængse udfordringer amning ofte byder mødre? Vil du gerne nyde den første tid med din baby fremfor at stresse og kæmpe for et udfordrende ammeforløb hvor du oplever både smerter, sår og en ked af det baby? Vil du gerne have redskaber og viden lige ved hånden fra en erfaren og kompetent fagperson, som du kan anvende skridt for skridt med ro i sindet om, at du kan få den hjælp og støtte du har brug for i en ammeetablering? Og vil du være godt klædt på allerede under graviditeten, så du kan få det meste ud af dit ammeforløb allerede fra første time efter fødslen?

Lyder dette som dine tvivl?

Genkender du følgende?

Du er bekymret for, at du slet ikke har relevant viden nok til, at kunne undgå eller løse de mest typiske ammeudfordringer mange oplever.

Oplever du, at du sidder med mange ubesvarede spørgsmål om, hvordan du ligger din baby korrekt til brystet skridt for skridt på en effektiv måde?

Har du behov for at vide, at du har gjort hvad du kan for at forberede dig på et godt ammeforløb, så du på forhånd har investeret tid i, at give dig og baby de aller bedste betingelser fra start?

Kan du få amningen til at fungere denne gang, når nu du havde udfordringer med amningen sidste gang?

Du længes efter konkret viden om hvordan du forbedrer din babys sutteteknik, så du ikke får sår på brystvorterne, undgår smerter og effektiv tømning af brystet - så amning kan blive en realitet for dig og din baby

Hvordan du føler dig tryg, klædt på og klar til ammeforløbet allerede under graviditeten, så du kan få mest muligt ud af de første vigtige døgn, og forhåbentlig undgå, at skulle opgive amningen og sørge over et tabt ammeforløb som du drømte om?

Hvis du kender det, så er her 2 nyheder - en dårlig og en god

Den dårlige først

Hvis man ikke forbereder sig på amningen allerede under graviditeten og dermed ikke kender metoderne og redskaberne, der kan få amning til at lykkedes, ser vi desværre alt for ofte, at man står efter fødslen og fortryder man ikke havde redskaberne til rådighed inden udfordringerne hobede sig op eller at man helt kunne undgå udfordringerne.

Det er ikke ligetil at amme sin baby. Rigtig mange oplever, at det er svært, krævende og hårdt. Og alt for ofte ender det med, at man opgiver amning, fordi man ikke har fået den rette hjælp og vejledning fra start, og fordi man mangler redskaber og viden, der kan anvendes i praksis af ALLE mødre.

Man skal give sit barn mad hele døgnet. Lige fra baby kommer ud, er alle andre indkøb og investeringer nærmest ligegyldige, når man står med et barn, der ikke tager nok på, som er ked af det, og med bryster der gør ondt og er spændte. Det er måske den vigtigste investering man kan gøre som forældre. At sikre sig, at amningen kører, så du kan give din baby næring. 

Så den gode nyhed

De redskaber og den viden der kan undgå ammeudfordringer og tidsnok løse de udfordringer du eventuelt skulle møde, kan du få adgang til, og de kan læres allerede inden fødslen, så du kan undgå at stå fortvivlet og stresset over, at amningen ikke kommer så let, som du havde håbet.

Teknikkerne er så lette at anvende, når du har fået de serveret i “sådan gør du” videoformat, og har tilegnet dig uundværlig viden om amning, håndgreb, stillinger, placcering og brysternes anatomi, så du slet ikke er i tvivl om, hvordan du kan sikre, at I opnår et vellykket ammeforløb fra første amning.

I dette kursus tager vi dig med igennem alle metoder, du kan anvende før fødslen for at have et bedre udgangspunkt og et bedre kendskab til dine bryster inden fødslen. Du får den afgørende viden, du bør stå med, når baby er født, så du i de første timer og døgn kan træffe gode valg for en vellykket ammeetablering i den kommende tid – uden smerter. Derudover lærer vi dig alt, du skal vide for at kunne lægge baby til brystet korrekt og dermed sørge for at kunne etablere en mælkeproduktion, der kan mætte din baby nu og senere, når barnet har brug for endnu mere mælk. Kurset kan derfor bruges under din graviditet og undervejs i hele ammeforløbet.

Hvad gør smart amning kurset dig i stand til fra aller første amning?

AT FÅ DEN BEDSTE AMMESTART MULIGT

Når du, allerede inden din fødsel har gennemgået modul 1 og 2, er du rigtigt godt klædt på til, at kunne få mest muligt ud af den vigtige ammestart. Når du undgår en skæv start, har du og baby langt bedre betingelser for, at få fuldt udbytte af jeres ammeopstart.

AT AFGØRE HVORNÅR DIN BABY FÅR MÆLK

Ved at lytte efter synkelyde og vide, hvornår du skal bøvse din baby af, og hvordan du vurderer, hvornår dit bryst er tomt, sikrer du at baby får den gode mælk og får tømt dit bryst ved hver amning, så du sikrer en baby i trivsel og en produktion, der er opretholdt

AT LÆGGE BABY TIL BRYSTET PÅ EN SMERTEFRI MÅDE

Du lærer om vores banebrydende og gennemtestede håndgrebsteknikker og hvordan du vurderer babys sutteteknikker, således at, du får mulighed for at undgå forkert teknik fra start. Det er mere end guld værd!

AT UNDGÅ DE GÆNGSE AMMEUDFORDRINGER

Med din nye viden om hvordan du tømmer dine bryster, påsætter baby korrekt på brystet, holder brysterne varme, regulerer din mælkeproduktion sammen med baby, bruger forskellige ammestillinger og i øvrigt sikrer din baby et effektiv måltid mange gange i løbet af dagen, vil du være i stand til at forebygge de mest hyppige ammeudfordringer. Skulle de alligevel opstå, har du alle redskaber til at løse de tidsnok, så det ikke sætter dit ammeforløb over spil.

AT BLIVE FORTROLIG MED AMNINGEN

At undgå at skulle kæmpe med amning har en fundamental rolle på din babys - og din trivsel. Ved at være fortrolig med ammningens verden, kan du undgå stres, fortvivlelse og frustrationer i den første tid, og selvsikkert møde ammeetableringsprocessen vel vidende om, at hjælpen er lige et tastetryk væk.

Dette kursus har sparet mig for så mange frustrationer og smerter, som jeg oplevede ved de 2 store. Det er nemt og overskueligt og så elsker jeg, at man kan finde det frem lige efter fødslen og blive “opfrisket”. SMART amning får mine absolut bedste anbefalinger til mødre, der ønsker at amme – det kan ikke betale sig at “klare sig uden”

Dette kursus er alle penge værd for;

DIG DER HAR ET AMMEFORLØB I BAGAGEN, HVOR DU STOD OG MANGLEDE VIDEN OG KONKRETE REDSKABER TIL AT OVERKOMME DE UDFORDRINGER, DU STOD I.

DIG DER FØLER AT DU SLET IKKE ER KLÆDT PÅ I FORHOLD TIL ET KOMMENDE AMMEFORLØB

DIG DER BEKYMRER DIG FOR AT MÅTTE OPGIVE AMNINGEN PGA FOR LIDT MÆLK

DIG DER ER FØRSTEGANGSFØDENDE OG ALLEREDE VED, AT DU VIL VÆRE UDFORDRET MED AMNINGEN MED EN BRYSTREDUKTION, BRYSTKRÆFT ELLER BRYSTFORSTØRRELSE I BAGAGEN

DIG DER SYNES, DU EGENTLIG ER OPMÆRKSOM PÅ, AT DE FLESTE OPLEVER UDFORDRINGER MED AMNING, MEN STADIG ER I TVIVL OM, OM DU HAR VIDEN OG REDSKABERNE TIL AT KUNNE OVERKOMME DE UDFORDRINGER, DU BEKYMRER DIG MEST OM

DIG DER HAR ET KÆMPE ØNSKE OM AT AMME DIN BABY, OG SOM VED, AT DET ER VÆRD AT INVESTERE I GRUNDIG VEJLEDNING FØR FREMFOR SENERE

DIG DER IKKE ØNSKER AT HVILE PÅ ANDRES ANBEFALINGER OG GODE RÅD, MEN I STEDET ØNSKER AT VÆRE I STAND TIL AT VURDERE DET BEDSTE I FORHOLD TIL JERES AMMEFORLØB

DIG DER VIL UNDGÅ AT BRUGE DEN FØRSTE DYREBARE TID MED DIN BABY PÅ AT STRESSE, KÆMPE OG SØRGE OVER ET AMMEFORLØB SOM SLET IKKE FUNGEREDE SÅ GODT, SOM DU HAVDE HÅBET.

Må vi introducere

 

SMART AMNING

“Din håndgribelige livlinje for det ideelle ammeforløb. Med SMART Amning får du ikke kun konkret viden, men også effektive teknikker og dybdegående indsigt i ammeetableringen. Dette kursus giver dig de allerbedste forudsætninger for at sikre en ubesværet og vellykket ammeoplevelse med din baby.”

Dit kursus indeholder:

Teknik modulet

Dette modul viser dig skridt for skridt, hvordan du håndterer dit bryst for at kunne anvende den bedste teknik til at få baby korrekt på og af brystet. Modulet klæder dig på til, at kunne evaluere om teknikken er god, og tilrette hvis den ikke er, med det samme, så du undgår de gængse udfordringer ved amningen.

 

Indhold

 • Sádan s¿vtter du dig godL til rette med din
  ammepude
 • Sádan Icrgger du din baby godl til rette ved brystet
  og fár din baby til at cibne munden stort
  Sádan former du brystet, sá din baby kan fá korrekt
  fat
 • Sádan hj&lper du din baby med at fá fat pá brystet
 • Evaluering af din baby \ecl brystet
  PDF guide med leknikkerne og en printbar checkliste
 • Bonus Sádan bruger du teknikken xecl laid back
  ammestilling

Det giver dig

 • En klar forståelse af, hvordan du anvender teknikken fra første amning
 • Ressourcer til selv at kunne assistere din baby til brystet korrekt
 • En vejledning i, hvordan du gør, så du ikke er usikker på, om dine bryster bliver effektivt stimuleret ved hver amning
 • At tage baby af brystet og ligge baby til igen, så du får den rette teknik ved hver eneste amning 

Ammestillinger

I dette modul bliver du kendt med de forskellige ammestillinger du kan anvende når du skal amme din baby. Du får viden om hvornår hvilke stillinger fungerer bedst. Du får også en gennemgang af, hvordan du anvender de forskellige håndgreb i hver enkelt ammestilling, også giver det dig mulighed for, at hjælpe med stimuli af brystet fra forskellige vinkler, fra den aller første amning. 

 

indeholder

 • Hvorfor er det værdifuldt at bruge forskellige stilinger?
 • Hvornår og hvordan anvender du de forskellige ammestillinger? 
 • Tvilllingestilling
 • Den klassiske ammestilling
 • Sideliggende ammestilling
 • Laidback ammestillling

Det giver dig

 • En forståelse af hvordan du anvender de forskellige ammestillinger
 • En introduktion til hvordan du bruger teknik og håndgreb i de forskellige ammestillinger 
 • Viden om hvornår de forskellige ammestillinger er gavnlige for dig
 •  

Fund(amme)ntet

I dette modul får du vigtig viden om hvordan du kan forberede dig på amningen allerede under fødslen. Det giver dig målrettet viden om din krop og dine bryster under graviditeten, og optil fødslen. Det giver dig endvidere redskaber til, at planlægge dit ammeforløb og klæder jer på til, hvordan I kan støtte hinanden i forbindelse med ammeetableringen. 

 

indeholder

 • Hvorfor amme? 
 • Sådan skaber du de bedste rammer for ammestarten
 • Om brysterne
 • Håndudmalkning før fødslen
 • Sundhed og ernæring i forbindelse med amning – fryseguiden
 • Udstyrsguide 

Det giver dig

 • Forståelse af hvordan dine bryster er indrettet og hvordan du skal stimulere brysterne når baby skal spise.
 • Viden om hvordan og hvornår du kan håndudmalke og hvilke fordele det har under din graviditet
 • En fælles forberedelse til ammeetableringen sammen med din partner
 • Hvordan du lærer dine bryster at kende allerede inden fødslen, og bliver klar til ammeetableringen og alt den medfører

Golden Hour

Dette modul er en vigtig vidensdeling om den første amning og den første “Gyldne time” efter fødslen, hvor vi ser, at et godt ammefundament bliver lagt for mange mødre og babyer. I dette modul bliver du klædt på til hvordan du skal agere og time den første amning, som er så afgørende for en god start på ammeforløbet.

 

indeholder

 • Den første amning 
 • De 9 naturlige skridt din baby tager i den “perfekte” verden
 • Hvordan din fødsel spiller en rolle for jeres amning 
 • Sådan ammer du den første gang 
 • 3 trins raketten der hjælper din amning tilbage på sporet

Det giver dig

 • Viden & tryghed i af du kan træffe hurtige beslutninger omkring dit ammeforløb allerede når du får baby på brystet første gang. 
 • Viden om hvordan din fødsel har haft indvirkning på din amning, og hvordan du skal reagere deraf
 • kundskab til at kunne sørge for at din baby´s første sut, foregår optimalt og med korrekt teknik fra start
 • Mulighed for at starte processen godt op fra første øjeblik – og sørge for at det sker tidsnok

Amningen i de første dage

I trin 5 lærer I om alt det, der sker med baby og brysterne efter fødslen og indtil de første 6-8 uger efter fødslen. I får viden om amning og dets struktur, om hvordan I planlægger måltiderne, og holder baby aktivt til brystet til hver måltid. I dette trin får du også viden om, hvordan du kan bruge en brystpumpe og andet udstyr til at regulere mælkeproduktionen ved behov. 

 

indeholder

 • De første dage er en overgangsperiode for din baby – sådan forholder du dig 
 • Hvad kan du forvente under amningerne i de første dage
 • Modermælken og produktionen af den
 • Pas på dig selv – gode råd og konkrete tips til at give dig ro til ammeetableringen

Det giver dig

 • Tryghed i at du ved præcis, hvordan du håndterer din amning i de allerførste dage, således at du får kickstartet din mælkeproduktion og din babys trivsel lige der, hvor det virkelig tæller
 • Tryghed i at du kender din babys tegn på trivsel og ved, hvornår du bør reagere
 • viden om  hvordan du kan finde ro i “ventetiden” og sørge for, at din krop har det godt. 

Når mælken løber til

I dette modul vejleder vi dig trin for trin i hvordan du forholder dig når din mælk løber til. Du får både vigtig viden omkring hvordan du håndterer spændte bryster, og hvordan det kan påvirke din babys teknik. Vi hjælper dig med at vurdere hvor længe din baby skal spise ved brysterne, og hvordan du vurderer din babys mæthed og amme-behov. 

 

indeholder

 • Hvornår løber mælken til?
 • Hvordan føles det for mor, når mælken løber til?
 • Hvordan føles det for baby, når mælken løber til?
 • Udfordringer når mælken løber til og tip til afhjælpning

Det giver dig

 
 • Kendskab til hvordan du vurderer om din baby’s teknik er god nok, og om din baby får nok mælk fra dig.
 • Vished om hvordan du aflæser babys trivsel og behov i forhold til din amning og hvornår, hvor længe og hvor ofte du skal amme din baby.
 • Trin-for-trin viden om hvordan du kan afhjælpe spændte bryster 
 • Viden om hvordan du hjælper baby til at håndtere mælken og komme af med luft som kan give gener

Amning fremover

Dette modul viser dig skridt for skridt, hvordan du håndterer dit bryst for at kunne anvende den bedste teknik til at få baby korrekt på og af brystet. Modulet klæder dig på til, at kunne evaluere om teknikken er god, og tilrette hvis den ikke er, med det samme, så du undgår de gængse udfordringer ved amningen

 

indeholder

 • Om modermælken
 • Hvordan ved jeg, om brystet er tømt?
 • Hvor meget spiser en baby, og hvordan ved jeg, om min baby er mæt
 • Hvornår skal jeg skifte bryst? Og skal jeg amme på et eller begge bryster pr amning?
 • Kost og amning

Det giver dig

 • Viden om hvordan du lytter efter synkelyde og kigger på din babys signaler om mælkeflowet 
 • Viden om hvilken mælk din baby får hvornår i ammeforløbet 
 • Tryghed i at vide hvornår du skal skifte bryst, og hvornår din baby skal have mere mad, eller er færdig med amningen 
 • Viden omkring din egen kost og hvordan den har betydning for din amning, sammen med gode huskeråd for din egen ernæring som ammende mor

De hyppigste udfordringer

I dette bonusmodul tager vi for os de hyppigste ammeudfordringer, så du kan få akut hjælp og vejledning i hvordan du forholder dig hvis du, mod formodning, skulle opleve udfordringer med din amning når baby er kommet til verden.
Du får i modulet en grundig forståelse af hvordan de forskellige udfordringer opstår, hvad du kan gøre her og nu for at behandle og handle på den udfordring du oplever, og ikke mindst hvordan du kan afvikle udfordringen hurtigst muligt. 

Indeholder

 • Sår og smerter ved amning
 • Forkert ammeteknik
 • Stramt tungebånd
 • Ammebrikker
 • For lille mælkeproduktion / baby tager for lidt på
 • For hurtigt nedløb / for meget mælk
 • Brystbetændelse
 • Svamp på brystvorterne
 • Baby græder ved brystet / er urolig ved brystet
 • White spot
 • Ammestrejke

Din investering i at komme godt fra start med amningen og have alle redskaber og metoder ved hånden undervejs i dit ammeforløb er…

1.299 kr

997 kr med koden MORSDAG

Dét beløb svarer til prisen på en halv BabyBrezza, som de fleste flaskeforældre sværger til for at gøre flaskelivet bare lidt lettere i hverdagen og om natten.

En gadget, du helt sikkert vil investere i, hvis amningen ikke kommer til at gå, som du ønsker, eller du i værste fald er nødt til at opgive amningen.

Jordemoder med speciale i amning

Camilla Kristiansen

Mit navn er Camilla Kristiansen, og jeg hjælper nye mødre med at få succes med amningen fra første øjeblik, så de undgår spildte tårer og frustrationer over et svært eller mislykket ammeforløb.

Min mission er med andre ord, at hjælpe dig med at slippe for unødig frustration og bekymring, så du i stedet kan nyde livet på barsel med din baby.

Jeg tilbyder min service som privat ammevejledning, rådgivning og onlineforløb i min virksomhed Jordemoder & Coach Camilla Kristiansen.

Jeg er uddannet jordemoder fra Danmarks Jordemoderskole i Ålborg i 2004 og har siden da arbejdet som jordemoder på Ålborg Sygehus, på Gentofte Sygehus og på Herlev Hospital. Jeg har primært arbejdet på fødegangen men har også arbejdet på barselsgangen, i fødemodtagelsen, i efterfødselsambulatorium samt som konsultationsjordemoder for sårbare gravide. Derudover har jeg arbejdet som jordemoder og ammevejleder på Baby Instituttet, hvor jeg især har arbejdet med amning og med at give ammehjælp til nybagte familier samt specialiseret rådgivning omkring trivsel, gråd og trøst, udvikling, søvn og refluks i løbet af babys første leveår. I 2019 tog jeg uddannelsen til IBCLC, som er en internationalt certificeret ammevejleder-uddannelse.

Invester i SMART amning nu, og få en ekstra bonus med i købet

UBEGRÆNSET online support med tekst, video og lyd lige fra din telefon, med svargaranti indenfor 24 timer i hverdagene! 

Sådan ser det ud efter du har investeret

Først dette

Du får en mailbekræftelse med en faktura på dit køb. I den mail ligger der et link til hvordan du tilgår dit materiale. Du kan downloade simplero appen – så du/I også har adgang fra tlf. 

Så dette

Når du har fået tilsendt en mail, modtager du et login link.  Når du logge ind, tages du automatisk til medlemssiden, hvor du vil kunne tilgå dit materiale og alle moduler i kurset fra d. 22/4-2024

 

Derefter dette

Du kan se (eller gense) videoerne og downlade ebogen og øvrigt kursusmateriale så meget du lyster. Oplever du udfordringer, eller har du brug for hjælp, kan du hurtigt og effektivt kommunikere med os over lyd, skrift eller video

SMART Amning er din garanti for, den bedste start på amningen

Hvis du drømmer om at amme din baby, og at undgå de udfordringer mange mødre før dig har kæmpet med, er det nu du skal investere i den første tid med din baby. Dette kursus er udviklet med kompetence, erfaring og omsorg, så du ikke behøver at lede febrilsk efter hjælp, eller i værste fald være nødt til at opgive amningen, fordi du ikke havde din livlinie i nærheden når du havde allermest brug for den.

 
 

Stadig i tvivl om du skal slå til? Her er 5 gode årsager til hvorfor du skal!

Fordi amning ikke altid er så nemt, som det kan se ud til

Fordi amning og det at give dit barn mad, nærhed og kærlighed overvinder alle de andre investeringer, du har brugt eller skal bruge på din baby

Fordi det er en sorg at skulle opgive amningen, hvis man har et ønske om at kunne amme

Fordi vi godt ved, at de fleste ammeudfordringer dine med-mødre står med kan forebygges og oftest helt undgåes med de teknikker, du lærer om i dit kursus

Fordi vi ved, du vil fortryde det, hvis du står midt i ammeetableringen med amninger, der er smertefulde eller en baby, der ikke får nok mælk

Prøv vores ammekursus i 7 dage. Er du ikke tilfreds, refunderer vi din investering!

Vi ved godt, at der er svært at vurdere, om man får glæde af sin investering, når nu man ikke har set den. Men vi ved også, at vi har lavet kurset til dig, der gerne vil gøre en indsats for at få amningen til at køre gnidningsfrit fra første dag. Skulle forløbet ikke leve op til dine forventninger, får du din investering retur indenfor de første 7 dage efter fødslen.

 
 

Lektion 1

Når du har fået tilsendt en mail, modtager du et login link.  Når du logge ind, tages du automatisk til medlemssiden, hvor du vil kunne tilgå dit materiale og alle moduler i kurset fra d. 22/4-2024

 

Lektion 2

Når du har fået tilsendt en mail, modtager du et login link.  Når du logge ind, tages du automatisk til medlemssiden, hvor du vil kunne tilgå dit materiale og alle moduler i kurset fra d. 22/4-2024

 

Lektion 3

Når du har fået tilsendt en mail, modtager du et login link.  Når du logge ind, tages du automatisk til medlemssiden, hvor du vil kunne tilgå dit materiale og alle moduler i kurset fra d. 22/4-2024