Favoritter

Velkommen til Baby Akademiets vidensunivers, hvor vi deler indsigt og viden omkring spædbørns udvikling og trivsel. Her finder du en skattekiste af ressourcer, der er designet til at støtte dig i din rejse som forælder.
9o
Søvn er nødvendigt, men det kan også være hårdt at få det til at fungere. Hvis du har en lille ny, anbefaler vi den livmoderstimulerende vugge fra Membantu.
iii
Liberté er et dansk tøjbrand, der skaber de velkendte bløde basics samt modetøj. Deres faste kollektioner består bl.a. af de bløde velsiddende t-shirts der kan styles til alt og de afslappede hyggebukser, som er et absolut musthave.
44rrh
Haakaas elektriske baby neglefil lader dig sikkert file din babys negle uden behov for at bruge en saks med risiko for komme til at klippe i dit barns finger. Neglefilen gør din babys negle glatte og efterlader ikke skarpe kanter.
12rgg5r
Babymooves Nutribaby er en lifesaver, når du gerne vil lave mad fra bunden til dit barn, men synes det er et større projekt end overskuddet lige er til.
vrrf44
Woodland Wonders grød er både økologisk og dansk, og så er den sammensat på en rigtig fornuftig måde. De har også mos og frugtstænger, du kan anvende med god samvittighed!
34534yuip+
Mushie er vores all time favorit, når det kommer til ren babypleje, svøb, borddækning, vikler og alt andet lækkert, du er nødt til at se selv! Shop Mushie i vores webshop, og spar 20% på din ordre!
r4r4tghi
FRIGG har markedets bedste ammesutter! Ikke kun fordi ALT er produceret i Danmark, men også fordi produktionsprocessen og materialerne er nøje udvalgt. Og så har hver sut sin egen historie!