På 4 uger

KOM AF MED DELTE MAVEMUSKLER

Metoden der har hjulpet tusindvis af mødre med at genoptræne kroppen efter fødslen og få en stærk mave

Lyder dette som dine udfordringer?

Er du træt af at maven buler, bækkenet driller og ryggen smerter?

Du er træt af at føle dig utilpas i din krop, at føle at tøjet ikke sidder godt og at bære rundt på en følelse af, at du mangler styrke og kraft.

Du længes efter at kunne magte de mange løft og akavede stillinger, en baby kræver uden at mærke smerter i kroppen på grund af det.

Du synes, maven stadig ser gravid ud, og du kan mærke, at det virkelig går dig på, hver gang du ivrigt forsøger at lyne dine før-graviditets jeans.

Du har svært ved at holde på vandet, din fordøjelse skriger efter hjælp, og du er totalt tom for idéer og gåpåmod, når du endnu engang forsøger at redde dine trusser midt i et nys.

I løbet af dette forløb tager jeg dig igennem de mest effektive (og korte) træninger, du kan byde din mave, bækkenbund og ryg. som ikke kun lærer dig at aktivere og bruge din kerne optimalt efter fødslen, men som danner rammen for en god holdning, en stærk krop og en funktionel core, som hverken buler eller forsager smerter!

Hvis du kender det, så er her 2 nyheder - en dårlig og en god

Først den dårlige

Du er med garanti én af de mange, der dagligt laver bevægelser, som kan føre til smerter i lænd og bækken. Og uden redskaberne, teknikkerne og metoderne til at styrke din kerne og samle mavemusklerne, kommer du hver dag et skridt længere væk fra drømmen om en velfungerende krop og en fladere mave.

Ja, det gør ondt, men sandheden er, at alt for mange mødre ikke får genetableret kontakten til kernemuskulaturen efter fødslen. Og det har for mange betydning på deres funktionalitet mange år frem. Der findes ikke et quick fix til at få styrket kernen og få samlet dine mavemuskler igen. Det kræver, at du gør noget ved situationen. For i værste fald påvirker det måden, du er sammen med dit barn på – og den pris skal du ikke være villig til at betale! 

Så til den gode nyhed

Der findes en måde, hvorpå du får kontakt til din kerne igen. Til at genfinde styrken i din kerne, forebygge smerter og have en stærk og sund core, så du ikke har problemer med at bevæge dig frit sammen med din baby! 

I løbet af dette forløb tager jeg dig igennem de mest effektive (og korte) træninger, du kan byde din mave, bækkenbund og ryg. som ikke kun lærer dig at aktivere og bruge din kerne optimalt efter fødslen, men som danner rammen for en god holdning, en stærk krop og en funktionel core, som hverken buler eller forsager smerter! 

Hvad gør det dig i stand til (om ca 4 uger fra nu)?

AT KONTROLLERE DIN KROP

Det betyder kort og godt, at du har fundet din kerneaktivering, styrket den og sikret dig, at din krop kan udføre det, du kræver af den på den mest optimale måde, uden at du slider dine led og udvikler skader og gener!

AT KIGGE PÅ DIN MAVE MED TILFREDSHED

Nej, det er ikke sikkert, du jubler efter 4 uger. Men jeg kan love dig, at du har fået et helt andet forhold til din mave. Den buler langt mindre end for 4 uger siden, og den er blevet markant stærkere! Det er du rimelig godt tilfreds med, kan jeg betro dig!

AT DU ER BLEVET STÆRKERE OG HAR FÆRRE SMERTER I KROPPEN

Den ultimative frihed er at have en krop, der kan det, du beder den om. Om det så er at vaske gulvet dobbelt så hurtigt eller vugge en overtræt baby i 2 timer. Det kan nu gøres uden afmagt og smerter. Og så er det bare skønt, at mærke kroppens styrke igen.

AT UBESVÆRET KRAVLE OP OG NED FRA GULVET OG KASTE DEN LILLE OP I ET HYLENDE GRIN MERE END 3 GANGE I TRÆK

Din krop er blevet så stærk i kernemuskulaturen, at du nu bruger din krop på den mest optimale måde i hverdagens bevægelser. Det betyder 2 ting. 1) At du har reduceret risici for smerter i ryg, lænd og bækken med 80%, og 2) at du har meget nemmere ved at lege med dit barn, at komme op og ned fra legetæppet og styrken til at kaste baby 3 meter op i loftet, hvis det var det, du ville - (pas dog på, at hovedet ikke rammer).

DU KAN HOPPE PÅ TRAMPOLIN MED DIT BARN UDEN AT TISSE I BUKSERNE

Det er jo alene en gevinst, men det største er at kunne tilbringe tid med din familie, uden at din krop står i vejen for det.

AT DU HAR ET SPÆNDSTIG BINDEVÆV OG ET MARKANT MINDRE MELLEMRUM MELLEM MAVEMUSKLERNE

Du kan se og mærke en tydelig forskel i din fysik og anatomi. Det er ikke kun top motiverende, men også stærkt fordelagtigt for de andre mål, du har med din træning og sundhed. Du er klar til at løbe en tur igen, tage i fitness eller måske udfordre dig selv med en ny sport!

DU HAR FÅET TRYGHED OG VEJLEDNING

Ikke noget med at google delte mavemuskler og tilbringe timesvis på at blive endnu mere forvirret over, hvad der er op og ned! Du er pakket ind i viden og kærlighed og er helt tryg ved, at du laver de bedste øvelser og styrer udenom de problematiske bevægelser, som ikke gavner din efterfødsels-mave.

Tak fordi du deler din historie

 

Tag ikke kun mit ord for det. Se hvad andre har oplevet i løbet af forløbet!

Kære Maria 

Nu er de 4 uger ved at være forbi, og mine personlige mål er nået!

Jeg vil gerne takke dig og dit team for at lave et lækkert program, hvor alle kan være med. Jeg kommer bestemt til at savne “mine” 3 nye træningsmakkere i træningsvideoerne (heldigvis kan man jo træne programmet forfra).  Mine mål har nok ikke været de mest almindelige. Jeg er normalvægtig og har det som udgangspunkt fint med min krop, derfor har hverken kg. eller cm. stået på min liste.

Jeg har efter en hård graviditet og fødsel ikke kunnet blive så stærk i kroppen som inden, dette trods fællestræning med andre kvinder om tirsdagen og 2x svømning om ugen. Jeg havde hverken overskud eller styrke til at lege med mine børn, og følelsen af at være en dårlig mor pressede på. Ud over det, havde jeg store problemer med at holde på vandet, hvilket gjorde jeg mistede lysten til at træne med andre. 

Jeg valgte at prøve din bootcamp af, selvom jeg måske havde en lidt negativ indstilling til at starte med. Men hvor er jeg glad for mit valg, for her er, hvad jeg har opnået alene på at træne.

Efter 2 uger kunne jeg tage min første armbøjning, og nu har jeg helt skrottet de negative – det er SÅ fedt at føle sig stærk! Jeg kan holde min kerne inde under hele træningen, og min største dreng på 3 nyder, at mor kan lege med ham på legepladsen i mere end 5 min.  om vi vipper, løber op og ned af bakker eller bare gynger, er jeg med hele vejen, og vi går ikke hjem før vi begge er trætte! 

 

Efter 4 ugers træning kunne jeg holde på vandet, og jeg startede op til fællestræning igen om tirsdagen. Jeg ved, jeg var god til knibeøvelserne og lavede dem flere gange om dagen, men at min kerne er blevet stærkere må være det, der gør jeg igen tør træne og hoppe på trampolin foran andre.

Ud over det er der kommet en masse bonusser med i købet. Jeg har tabt
2 kg (selvom det ikke var et mål er man vel kvinde og er lidt stolt over det).
Jeg har fået en meget mere fast mave, og selvom jeg ikke har rykket mig i tøj str. sidder det hele bare meget pænere. Jeg har fået meget mere energi i hverdagen, og begge mine rollinger nyder godt af det. Min mand er nærmest blevet nyforelsket i mig igen, ikke pga. ændring i vægt, men ganske enkelt fordi, han synes jeg er sej. 

Alt i alt jeg er blevet lige den kvinde, jeg gerne vil være! Så tak fordi dig og dit team har givet mig muligheden for dette. Uden jer havde jeg nok stadig siddet i sofaen og ynket mig selv.

Jeg håber, I giver jer selv et skulderklap, det gør jeg i hvert fald herhjemme. 

De bedste træningshilsener
Lene

Ps. Undskyld for de sikkert mange stave og kommafejl, denne mail er hurtigt skrevet med en lille en på armen og en stor en på benene (jeg har nemlig lovet dem en tur på legepladsen)

Jeg er blevet positivt overrasket over hvor meget jeg har fået for pengene! 

Træningerne er virkelig gode og detaljerede og lige at gå til. Viden og forklaringerne er nemme at forstå. 

Resultaterne er ubeskrivelige! Jeg havde ikke delte mavemuskler men en svag kerne, hvorfor jeg valgte at prøve “Kom af med Delte Mavemuskler” af, og det er først her på den anden side, at jeg kan mærke hvor stor betydning min mave har haft på min hverdag. Jeg kan uden problemer løfte rundt på min dreng, jeg har ikke længere svært ved at holde på vandet, og jeg har meget sjældent smerter i nakken, i forhold til for et par måneder siden! 

Det bedste har helt sikkert været mulighed for at få video-vejledning fra Maria. Hun har været så investeret i min progression og har hjulpet mig mere end 1 gang, med at lave øvelserne korrekt. Det har været et super fedt forløb!  

Maria

 

På 4 uger havde jeg mærkbare resultater. Mine mavemuskler var samlet med 2 cm, min kerne var spændsig og mine lændesmerter var væk! Det var både nemt, effektivt og virkelig dybdegående! Maria formidler både viden og øvelser på en forståelig måde, og hun er mega motiverende – en genial kombination efter min mening! De bedste anbefalinger herfra! 

Charlotte Marie

Lad mig introducere

 

KOM AF MED DELTE MAVEMUSKLER

Metoden der har hjulpet tusindvis af mødre med at styrke mavemusklerne, udligne muffintoppen og få en stærk kerne efter fødslen.

Til dig som kan sætte flueben ved et eller flere af følgende punkter:

JEG ER USIKKER PÅ, HVORDAN JEG BEDST TRÆNER MIN EFTERFØDSELSKROP OP MED DELTE MAVEMUSKLER ELLER MANGLENDE KERNESTYRKE.

JEG HAR BRUG FOR TRÆNING, DER KAN LAVES HJEMME MELLEM LURE ELLER SAMMEN MED BABY, UDEN AT JEG SKAL SLÆBE OS OG ALT PIK-PAK AFSTED I ET FITNESSCENTER.

JEG VIL AF MED SMERTER I LÆND, RYG OG NAKKE OG ØNSKER AT FOREBYGGE SLITAGE PÅ KROPPEN.

JEG ØNSKER AT HAVE OVERSKUD TIL AT SIGE JA OG GLÆDE MIG TIL AT TAGE UNGERNE MED PÅ LEGEPLADS OG LEGE LIGE SÅ VILDT SOM DEM.

JEG VIL HAVE EN MAVE, DER IKKE BULER, OG SOM ER STÆRK OG FUNKTIONEL TIL ROLLEN SOM MOR, OG ALT HVAD DET KRÆVER.

JEG VIL SAMLE MINE MAVEMUSKLER OG HAVE FULD KONTROL OVER MIN BÆKKENBUND EFTER FØDSLEN.

Træningsprogrammet der samler dine delte mavemuskler

Alt dette får du med i forløbet som du, også efter de 4 uger, har evig adgang til:

  • 8 follow-along træninger på 5-20 minutter, der effektivt samler dine mavemuskler, reducerer muffintoppen og styrker din kerne, så du kan forebygge gener, reducere symptomer og genfinde styrken i din krop efter fødslen.
  • Videosupport når du har brug for alternative øvelser eller feedback på din udførelse og teknik.
  • Øvelsesbibliotek med daglige øvelser du kan lave for at speede processen op.

30 minutter, hjemme hos dig selv, i fitness, i sommerhus, udenfor eller et helt andet sted, uden udstyr og med en grundig gennemgang af teknik, 
hvor du kan være med, uanset om du er erfaren eller ny og stadig få resultater! 

Du lærer alt, du skal om optimal træning efter fødslen. Kernestyrke, udførelse og teknik og du er sikret en faglig og effektiv metode til at én gang for alle styrke dine mavemuskler og genfinde stabiliteten og kontrollen over din kerne og bækkenbund.

Ikke hvem som helst har din ryg (heldigvis)

Udover at være mor til 3 aber, at undervise i sundhed og træning for mødre og gravide de seneste 9 år, og have både lange og korte uddannelser i bagagen, har jeg selv fået resultater med mine metoder og principper, og jeg har hjulpet mere en 1000 andre mødre med at gøre det samme. 
 
Jeg er ikke en af de mange personlige træner, der selv blev gravid og pludselig var ekspert i træning under graviditeten og efter fødslen.  
 
Eller en underviser, der udelukkende er interesseret i at tjene hurtige penge og ikke bryder mig om din succes så snart du har investeret. 
 
Eller en bikinifitness model, der lover flad mave og synlig six-pack. Jeg er bum stærk, sund og har masser af overskud, men jeg kan ikke få min mås ned i et par str. 38 jeans! 

Din investering i at få en flad(ere) mave, reducere delte mavemuskler, og en stærk kerne der gør det nemmere at håndtere livet og hverdagen som mor uden smerter og gener er: 

Det beløb svarer ca. til 30 minutters fysioterapi eller en halv konsultation hos kiropraktoren, du har ringet til, fordi du ikke længere kan overskue den dårlige holdning, det drillende bækken og de konstante smerter i ryggen og nakken. De beder dig komme igen mindst 1 gang mere og i tillæg investere i et mavebælte eller et træningsprogram. Alt sammen noget du kan undgå ved i stedet at investere i at løse problemet fremfor at symptombehandle!

Når du booker inden 48 timer får du også:

Metoden der har hjulpet tusindvis af mødre med at styrke mavemusklerne, udligne muffintoppen og få en stærk kerne efter fødslen.

2 ugers fortsættelsestræning fra forløbet Sund mor metoden til en værdi af 299 kr

Sådan foregår Forløbet

 

Så snart du har booket din plads, får du en email med et login til simplero, som er det system jeg bruger til at levere dit materiale i.

Du kan hente simplero som en app og få adgang fra din tlf, eller du kan bruge browseren på dine enheder. Du kan også caste til dit smart-tv! 

Hver uge i 4 uger vil du få frigjort nye videoer og træninger, som du kan følge. Efter de 4 uger har du evig adgang til materialet og kan gentage træningerne igen og igen, så mange gange du har lyst til. 

Opstår der spørgsmål, eller har du brug for vejledning og sparring, kan du skrive, optage lyd eller filme dig selv. Maria svarer på alle henvendelser indenfor 48 timer i hverdagene. 

Hør Maria fortælle om Baby Akademiets online bootcamp "kom af med delte mavemuskler"

Stadig i tvivl om du skal slå til?

Du sparer tid og frustration

Ja, det tager selvfølgelig tid at træne, men det tager også kræfter at gå rundt og være frustreret over, at maven buler og ryggen gør ondt. I forhold til at du i gennemsnit bruger 2,3 timer dagligt på at holde huset rent og pænt, kunne du også bruge tiden på at gøre din krop sund og stærk – endda på kun 15 minutter dagligt!  

 

Du fortryder aldrig en træning du har lavet

Til gengæld fortryder du helt sikkert, at du ikke startede før, når du opdager hvor nemt det kan gøres, og hvor lille en indsats det egentlig kræver af dig. Jeg kan garantere dig, at det aldrig rigtig passer ind at ændre sine vaner eller begynde at træne regelmæssigt. Men du vil hurtigt indse, at den bedste tid, er nu. 

 

Hvad er vigtigere end dine børn og dit liv?

Når du passer på din krop og sundhed, giver du ikke kun dig selv en gave, der er livsvigtig, bogstaveligt talt. Du giver også dine børn en mor, der er her længere, der har støtte og overskud, og som er glad i sin krop.

 

Velkommen ind i varmen

Sådan kommer du i gang?

1

Find dit login til Simplero i din indbakke sammen med din faktura.

2

Log ind med dit brugernavn og find den første uges træninger samt dit første modul om delte mavemuskler

3

Spørg mig hvis du skal bruge hjælp! Jeg er lige nede i højre hjørne!