Forebyg og behandl bækkengener under graviditeten

SMERTEFRI GRAVIDITET

Få en smertefri graviditet på 4 uger. Forebyg og behandl dine bækkengener med skræddersyet træning og funktionel behandling, så du kan få den graviditetsoplevelse, du længes efter.

Lyder dette som dine udfordringer?

Er der skår i glæden? Mærker du allerede gener og smerter under din graviditet?

Du får ondt i dit bækken og din lænd i løbet af dagen

Du føler dig allerede begrænset af din krop

Du frygter en sygemelding

Du er i tvivl om, hvad du kan gøre for at mildne dine smerter

Hvis du kender det, så er her 2 nyheder til dig. En dårlig og en god.

Forstår du virkelig omfanget af dit problem?

Graviditet bringer utvivlsomt glæde, men for mange følger der også en skyggeside med i form af lændesmerter og bækkenproblemer. Disse smerter er ikke blot et midlertidigt ubehag; de kan have langvarige konsekvenser for både dit velbefindende og din evne til at tage dig af dit nyfødte barn.

Forestil dig et øjeblik dit liv de næste måneder, hvor hver bevægelse minder dig om smerten. At bøje sig ned, løfte, ja selv det at vende sig i sengen bliver en udfordring. Dette er virkeligheden for alt for mange kvinder, og desværre accepterer mange dette som en uundgåelig del af graviditeten.

Men hvad nu, hvis det ikke behøver at være sådan? Hvad hvis der findes en måde, hvorpå du kan tage kontrol over din graviditet og virkelig nyde denne specielle tid uden smerte?

Så til den gode nyhed

Skræddersyet træning og funktionel behandling kan hjælpe dig til markant færre graviditetsrelaterede smerter i lænd og bækken. Ved at kombinere manuel terapi, aktiv hvile og ved at styrke musklerne omrking dit bækken og genetablere en stærk kernemuskulatur, kan du opnå en smertefri graviditet
 

80 % af alle gravide oplever smerter og gener i bækken og lænd under graviditeten. Det er synd og skam,
for en graviditet bør handle om forventningens glæde og ikke om frygt for smerterne. At du allerede
oplever smerter behøver heldigvis ikke betyde, at du skal affinde dig med dem resten af graviditeten.

Lad mig introducere

 

SMERTEFRI GRAVIDITET

Træn dine smerter væk – for dig der vil behandle eller forbygge bækkensmerter.

 

Online forløbet der forebygger og behandler bækkengener og smerter under graviditeten

Alt dette får du med i forløbet, som du også efter de 4 uger har evig adgang til:

  • 4 follow-along træninger på 10-20 minutter, der effektivt bidrager til aktivering af de stabilicerende muskler, der danner basis for en smertefri graviditet.
  • Videosupport når du har brug for alternative øvelser eller feedback på din udførelse og teknik.
  • Du får 4 daglige øvelser, som styrker dit bækken. Det tager ikke lang tid at lave øvelserne, men laver du dem dagligt, vil du hurtigt mærke en markant forskel.
  • Manuel terapi: Du får tre massageteknikker, som du kan få din partner eller en veninde til at udføre på dig. Teknikkerne løsner op i spændinger omkring dit bækken og kan være en dejlig lindring og et godt supplement til træningen.
  • Knibesekvenser: Genfind kontakten med din bækkenbund og bliv tryg og effektiv i dine knibeøvelser med disse 2 knibesekvenser, som dit bækken vil elske dig for. En stærk bækkenbund er guld værd under både graviditet og fødsel.
  • Workshop om bækkengener:  Jeg lærer dig alt, du skal vide om bækkengener, hvorfor de opstår, og hvordan du kommer af med dem.
  • Hvile & Ro : Har du svært ved at gennemskue, hvornår du bør slappe af? Jeg guider dig til, hvornår og hvordan du bedst hviler og får afspændt dit bækken.
  • Sådan bruger du – og skåner du din krop i hverdagen: Du får min guide til, hvordan du bedst bruger din krop i løbet af dagen, så du undgår dumme bevægelser, der kan forværre dine smerter.

Hvad gør det dig i stand til (om ca 4 uger fra nu)?

REDUCERET SMERTE OG UBEHAG

Det er ikke sikkert, du bliver 100% smertefri, men jeg vil godt garantere, at du oplever en 100% forbedring, end hvordan du har det lige nu!

FORBEDRET FYSISK VELKVÆRE

Foruden at have reduceret smerter og forebygget smerter under graviditeten, vil træningen styrke din krop, forbedre din holdning og øge dit generelle fysiske velvære.

AT DU ER BLEVET STÆRKERE OG HAR FÆRRE SMERTER I KROPPEN

Den ultimative frihed er at have en krop, der kan det, du beder den om. Om det så er at vaske gulvet dobbelt så hurtigt eller vugge en overtræt baby i 2 timer. Det kan nu gøres uden afmagt og smerter. Og så er det bare skønt, at mærke kroppens styrke igen.

FORBEDRET FYSISK STYRKE

Opbyg styrke i din kernemuskulatur og bækkenbund, hvilket er essentielt for at støtte din krop gennem graviditeten og under fødslen.

DU HAR FÅET TRYGHED OG VEJLEDNING

Ikke noget med at google bækkengener og tilbringe timevis på at blive endnu mere forvirret over, hvad der er op og ned! Du er pakket ind i viden og kærlighed og er helt tryg ved, at du laver de bedste øvelser og styrer udenom de problematiske bevægelser, som ikke gavner din bækkenbund.

Tag ikke kun mit ord for det. Se hvad andre har oplevet i løbet af forløbet!

Tak fordi du deler din historie

“Jeg var skeptisk i starten, men allerede efter den første uge mærkede jeg en forskel. Smerterne i mit bækken blev mindre, og jeg følte mig stærkere. Maria er utrolig dygtig til at forklare øvelserne, så de er lette at følge. Jeg er så taknemmelig for, at jeg gav dette kursus en chance.”

Sofe, 28, førstegangsmor

Som andengangsfødende vidste jeg, hvad der ventede mig, hvis jeg ikke tog hånd om mine bækkenproblemer. ‘Smertefri Graviditet’ har ikke bare hjulpet mig igennem min graviditet med langt mindre smerte; det har også gjort mig stærkere til fødslen. Jeg kan ikke anbefale dette kursus nok.

Maria, 34, mor til to. 

Ikke hvem som helst har din ryg (heldigvis)

Udover at være mor til 3 aber, at undervise i sundhed og træning for mødre og gravide de seneste 11 år, og have både lange og korte uddannelser i bagagen, har jeg selv fået resultater med mine metoder og principper, og jeg har hjulpet mere en 1000 andre mødre med at gøre det samme. 
 
For mig er det vigtigt med en evidensbaseret tilgang til træning og sundhed. Men det er også for mig ligeså vigtig med et individuelt og en erfaringsbaseret tilgang. 
 
Selvom jeg har gjort mit for at kunne specialicere mig indenfor træning og sundhed for gravide og mødre, ved jeg (hellere) ikke alt, og der er helt sikkert nogle som er uenige med mig. Men jeg er virkelig investeret i at det jeg anbefaler virker for dig. Og dét er jeg lykkedes med – rigtig godt endda!

Din investering i at få en flad(ere) mave, reducere delte mavemuskler, og en stærk kerne der gør det nemmere at håndtere livet og hverdagen som mor uden smerter og gener er: 

Det beløb svarer ca. til 1 times fysioterapi eller en halv konsultation hos kiropraktoren, du har ringet til, fordi du ikke længere kan overskue den dårlige holdning, det drillende bækken og de konstante smerter i ryggen og nakken.

Metoden der har hjulpet tusindvis af mødre med at styrke mavemusklerne, udligne muffintoppen og få en stærk kerne efter fødslen.

Når du booker inden 48 timer får du også:

Guide til Rebozo massageteknik – et redskab til fødslen!

Sådan foregår Forløbet

 

Så snart du har booket din plads, får du en email med et login til simplero, som er det system jeg bruger til at levere dit materiale i.

Du kan hente simplero som en app og få adgang fra din tlf, eller du kan bruge browseren på dine enheder. Du kan også caste til dit smart-tv! 

Hver uge i 4 uger vil du få frigjort nye videoer og træninger, som du kan følge. Efter de 4 uger har du evig adgang til materialet og kan gentage træningerne igen og igen, så mange gange du har lyst til. 

Opstår der spørgsmål, eller har du brug for vejledning og sparring, kan du skrive, optage lyd eller filme dig selv. Maria svarer på alle henvendelser indenfor 48 timer i hverdagene. 

Velkommen ind i varmen

Sådan kommer du i gang?

1

Find dit login til Simplero i din indbakke sammen med din faktura.

2

Log ind med dit brugernavn og find den første uges træninger samt dit første modul om delte mavemuskler

3

Spørg mig hvis du skal bruge hjælp! Jeg er lige nede i højre hjørne!