Bb-hugme, alle gravides musthave

Ok, du har måske lagt mærke til, at jeg er en total fortaler for bb-hugme. Jeg er ikke engang ambassadør. Jeg kan bare virkelig godt lide dens anvendelighed. Gennem hele graviditeten. Og nu skal du høre hvorfor!

Den forbedrede min søvn allerede på 3. dag

Jeg sov ELENDIGT i graviditeten! Mit største problem var, at jeg slet ikke kunne finde en stilling, jeg syntes, jeg lå særlig godt i. I hvert fald ikke længere end et kvarter. Og så er man udfordret allerede der. Når man så først har fundet den rigtige stilling, skal man tisse. Jeg brugte bbhugme til at ligge på maven det første stykke tid. Jeg brugte en ekstra hovedpude, da jeg ellers faldt for langt ned med hovedet. Det var først de sidste par uger, hvor maven var for stor til at ligge behageligt på maven, at jeg vendte mig om på siden. Der placerede jeg den mellem benene og fik dermed aflastet mit bækken. Min mand og jeg sloges lidt om den i starten, indtil vi blev nødt til at købe en mere! Så nu sover vi med en hver! Her ser du hvordan.

Jeg kunne endelig sidde ned i en behagelig stilling på sofaen

Jeg døjede med min iskias nerve i slutningen af min graviditet. Det var ligesom om, at den begyndte at stråle, hvis jeg sad lige på numsen i sofaen i længere tid af gangen. Jeg begyndte så, at have Bb-hugme bag ryggen og under benene som en U form. Og lige pludselig kunne min krop meget bedre håndtere alle graviditetsgener!

Jeg kunne træne mit bækken med bbhugme som redskab

Det var næsten der, jeg brugte Bb-hugme mest effektivt. For mig har det altid været vigtigt at sørge for at være i topform under min graviditet. Så jeg har sørget for at lave mine bækken– og kerneøvelser helt fra start. Jeg brugte Bb-hugme for at få korrekt støtte under alle øvelserne. Du kan se dem alle i mit indlæg “5 gode øvelser med din bbhugme”.

Share this post

Baby Akademiet består af fagpersoner indenfor områderne fertilitet, graviditet, barsel og baby, der står klar til at støtte dig i hver eneste milepæl på din rejse som forælder. Vi udvikler faglig viden i form af kurser og artikler, med formålet om at vejlede og give dig de bedste råd og værktøjer til at skabe en sund, tryg og positiv start på din families liv.

Søg efter noget bestemt

Udvalgte posts

Kategorier

Popular Posts

Hvad er hCG?

Når man bliver gravid, så kommer man uvægerligt til at stifte bekendtskab med det graviditetsbevarende hormon hCG (humant Choriogonadotropin). Det er nemlig hCG man måler

Read More