5 ting jeg ikke kunne undvære i min graviditet

Dette blogindlæg er sponsoreret, men det betyder ikke, at det jeg skriver ikke er min ærlige mening 😉 Mine bedste hjælpemidler i graviditeten:

Min BBHug-me

Denne pude var seriøst min redning i graviditeten! Ikke nok med at den passede godt ind i resten af huset rent interiørmæssig (man er vel en blogger), så synes jeg, den gjorde mine nattesøvn så meget bedre. Ja, man skal stadig op og tisse 100 gange i løbet af natten. Og ja, jeg sover stadig uroligt. Men – den gav så meget støtte og aflastning af mit bækken, at jeg slet ikke tør tænke på, hvordan det ville være, hvis jeg ikke havde den. Og så synes jeg, det var skønt at kunne ligge på maven under min graviditet. Det var måske det, jeg havde savnet mest, inden jeg fik puden!

Mit isvand

Ok. Det kan godt være, at dette ikke er så relevant for andre, men nu er det jo et personligt indlæg ikke? Og jeg kan sige jer, jeg ELSKEDE mit isvand. Isen skulle være på en bestemt måde. I ved sådan crunchy og ikke helt smeltet-agtigt. Jeg tror, jeg spiste 8 glas isvand i løbet af dagen. Det var bare min store graviditetscraving. Og så vil jeg sige, at det varede ved lang tid efter fødslen. Skør craving – but oh soo good!

Mine vitaminer fra Zentabox

I forvejen har jeg svært ved at huske ting. Så det at få vitaminer med posten sendt hjem til mit hus var uundværligt. Det var nemt at tage en pose hver dag, og så løb jeg aldrig tør! Det kan jeg virkelig anbefale alle preggos!

Min træning

Jeg er overbevist om, at min træning var det, der holdt mig glad og positiv under hele graviditeten. Jeg forsøgte at træne så ofte som muligt, og det resulterede i den bedste fødselsoplevelse og ingen gener under min graviditet. Jeg trænede graviditetstræning i Aarhus i mit eget center. Vi var mange skønne preggos, der valgte at træne sammen under graviditeten. Det gav både overskud og styrke. Hvis der er noget, jeg anbefaler andre, så er det at holde sig aktiv under graviditeten. Der findes mange forskellige tilbud med træning for gravide. Men at jeg synes, at min graviditetsbootcamp er den bedste, er selvfølgelig ingen hemmelighed. Men alligevel vil jeg slå et slag for generel træning, når du er gravid. Du vil IKKE FORTRYDE DET! Og hvis du gør – giver jeg en gratis times personlig træning!

Mine graviditetstights

Jeg boede i dem. Det var de billige fitness tights fra HM, og det er måske mit bedste køb! Jeg havde 10 par, og de blev konstant vasket. Jeg elskede bare at rende rundt i behageligt tøj, så det kan jeg da klart anbefale at investere i. Og så var jeg lidt betænksom i forhold til at bruge for mange penge på ventetøj, men jeg bruger dem stadig, og det er et år siden, jeg var gravid 😛 (Jeg ved ikke, om det er godt eller skidt, men det er i hvertfald sandheden!)

Share this post

Baby Akademiet består af fagpersoner indenfor områderne fertilitet, graviditet, barsel og baby, der står klar til at støtte dig i hver eneste milepæl på din rejse som forælder. Vi udvikler faglig viden i form af kurser og artikler, med formålet om at vejlede og give dig de bedste råd og værktøjer til at skabe en sund, tryg og positiv start på din families liv.

Søg efter noget bestemt

Udvalgte posts

Kategorier

Popular Posts

Hvad er hCG?

Når man bliver gravid, så kommer man uvægerligt til at stifte bekendtskab med det graviditetsbevarende hormon hCG (humant Choriogonadotropin). Det er nemlig hCG man måler

Read More